De praktijk

Groups for Balance - Fysiotherapie is hét adres voor fysiotherapie, manuele therapie, Echografie, Shockwave therapie, sportrevalidatie en re-activatie en bewegen in de regio Alkmaar-Egmond-Bergen.
Op onze locatie in Alkmaar bieden wij fysiotherapie op maat aan!
De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen. Wij behandelen cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen gaan sporten. Wij begeleiden en adviseren sporters die hun sport op hun niveau willen beoefenen. Maar ook zien we in onze praktijk andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport en oefeningen worden ingezet als onderdeel van de therapie in onze oefenzaal.  
Als enige praktijk in Alkmaar bieden we Shockwave therapie aan. Wilt u eindelijk eens verlost zijn van uw klachten aan hiel, (hielspoor) achillespees, tenniselleboog, schouder (met of zonder kalkafzetting op de pezen), knie (kniepees, net onder de knieschijf), nek en rug (Si-klachten)? Maak dan snel een afspraak met één van onze specialisten.
Heeft u een vraag over onze werkwijze, therapievormen en vergoedingen?
Neem contact met ons, we staan u graag te woord.
Team Groups for Balance-Fysiotherapie.