Kosten

Je kan kosteloos deelnemen aan GLI-Alkmaar: het wordt vergoed vanuit de basiszorgverzekering en heeft geen invloed op je eigen risico. Afhankelijk van je zorgverzekeraar dienen wij de nota in bij je zorgverzekeraar of bij jou.

Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend! Er wordt verwacht dat je aanwezig bent en ook tussen de sessies actief aan de slag gaat met de door jezelf geformuleerde verbeterstappen. Om je aanwezigheid en daarmee jouw proces te stimuleren hebben wij daarom een borgregeling ingevoerd. Bij de start van het traject betaal je € 30,00 borg (pin/bankoverdracht). Wanneer je ten minste 13 van de in totaal 16 groepssessies hebt bijgewoond, krijg je deze borg aan het einde van het traject weer teruggestort op je bankrekening. Wanneer je vroegtijdig stopt met het traject of minder dan 13 groepssessies bijwoont, wordt de door jouw afgedragen borg ingehouden als onkostenvergoeding.

Bij alle zorgverzekeraars krijg je het gli-traject volledig vergoed. Echter bij Zilveren Kruis zal je zelf de factuur moeten voldoen aan ons en vervolgens dien je deze bij je zorgverzekeraar in welke volledig wordt vergoed.

Meld je aan bij GLI-Alkmaar en neem de GLI Alkmaar brug.

Je kunt terecht bij een van onze Leefstijlcoaches;

Femke de Koning, Melanie Karsten, Ingrid Beentjes, Femke van Baarsen

  

Maak online een afspraakbel 072-7210902 of Vraag het de GLI mobiel!